Nomiko lanserer nytt kurs om asbest for ansatte på avfallsmottak

Asbest er benyttet i flere tusen forskjellige materialer, og disse ender ofte sin ferd på private og kommunale avfallsmottak. På grunn av dette er ansatte på avfallsmottak i risikogruppen for asbesteksponering.

Nytt og lettfattelig kurs om asbest

For å heve kompetansen på avfallsmottakene og bidra til at asbest håndteres på en sikrere måte, lanserer Nomiko nå et nyutviklet og skreddersydd kurs for ansatte på avfallsmottak. Kurset gir en lettfattelig innføring i hvilke materialer som kan inneholde asbest og hvordan ansatte på avfallsmottak skal motta og håndtere slikt avfall. Faren ved asbest, emballering og merking, verneutstyr og hvilke krav som stilles for asbest på avfallsmottak blir også tatt opp. Kurset krever ingen forkunnskaper.

Tid, sted, program og påmelding

Det første kurset avholdes i Oslo kongressenter, onsdag 29. november. Trykk her for program og påmelding. Velkommen skal dere være!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *