Introduksjonskurs om avfallsbransjen

Etter ønske fra bransjen utarbeidet Nomiko i 2018 «introduksjonskurs om avfallsbransjen», som har blitt et svært populært kurs. Kurset gir deltakerne en unik mulighet til å øke kompetansen om innsamling, håndtering og behandling av avfall og om hvordan avfallsbransjen er organisert.

Mange av kursene i avfallsbransjen er tilpasset de som jobber med mottak og håndtering av avfall, mens det er få kurs med faglig innhold som kan passe alle ansatte i et avfallsselskap, også kontormedarbeidere, styremedlemmer mm.

Introduksjonskurset om avfallsbransjen gir deltakerne god innsikt i hvordan avfallsbransjen er bygd opp, kommunens ansvar både når det gjelder innsamling av husholdningsavfall, kildesortering og finansiering, og ikke minst hvordan de ulike innsamlede avfallsfraksjonene materialgjenvinnes eller behandles. Kurset tar også for seg hvilke returordninger som finnes, og hvordan disse fungerer. At de ansatte får økt kompetanse og forståelse for hvordan avfallsbransjen fungerer, vil kunne resultere i både mer motiverte medarbeidere og fornøyde kunder.

Kurset har en varighet på 4,5 time og passer for godt for både kontoransatte, vektoperatører, personell på ramper, nyansatte, lærlinger, de på kundesenteret og andre som ønsker å lære mer om avfallsbransjen.

Neste introduksjonskurs om avfallsbransjen avholdes som nettkurs 27. september. Les mer om kurset og meld deg på her.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *